Українська 43-річна поп-виконавиця Kamaliya (справжнє ім'я – Наталія Захур) поділилася з шанувальниками неймовірно милим відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, співачка та її близькі вже більше двох тижнів борються з коронавірусом. Незважаючи на погане самопочуття і специфічний ритм життя, що складається з лікування і обстежень, виконавиця знаходить приводи для позитиву, яким ділиться зі своїми підписниками.

"На тлі нашої хвороби, 16-ого дня нашої хвороби на Ковід 19, і після повернення додому з чергового обстеження з Олександрівської лікарні, наш будинок зустрів нас з радісною новиною!!! Наша квочка приготувала нам дуже приємний сюрприз!) У нас перший виводок! Сьогодні вилупилися курчата! Ми в захваті!) Ми відібрали курчат, які вилупилися, щоб вона не придушила їх, так як Квочка продовжує сидіти на яйцях, з яких ось-ось вилупляться ще малюки!" - написала артистка.

Раньше Kamaliya неодноразово розповідала про велику кількість домашніх тварин, за якими доглядає вона сама та її доньки Арабелла і Мірабелла. У сім'ї Захур – 11 собак, 2 кота (мейнкун і ангорський), шиншили, коні, єнот-полоскун, папуга какаду, кролики, рибки, сова. До речі, курник з'явився в їхньому маєтку за бажанням дівчаток.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вся сім'я співачки Камалія впала жертвою важкої китайської хвороби: "Ця зараза небезпечна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Камалія залишила доньок без 1 вересня і зізналася, чому: "Найцінніше".

Також портал Знай.uа писав, що Камалія і Гросу поділилися, чим займаються на карантині – "Інакше ніяк".