Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, цього разу 37-річна співачка показала ніжне Весільне фото, на якому з'явилася в компанії новоспеченого чоловіка Яніса Тімма і двох своїх дітей. Виявилося, що влітку українська співачка отримала пропозицію руки і серця від 28-річного латвійського баскетболіста, і прийняла його. Нещодавно закохані одружилися, про що оголосили в програмі "Вечірній Ургант" на російському телебаченні. А тепер Анна поділилася, як новий чоловік прийняв її дітей.

Читайте Знай в Google News!

"Дівчатка і діти або з серії «ти нікому не буде потрібна зі своїми дітьми»... Зараз буде важливий пост для тих, кому це важливо і потрібно. У 22 роки, коли я йшла з однорічною Аліною на руках від чоловіка зрадника і алкозалежного, моя мама сказала, що я нікому не буду потрібна. Зі своєю дитиною. Розведена. Минуло багато років і кожен день я продовжую доводити своїй мамі, що вона не права. Як не праві ті, хто ставить хрест на собі.

Цей пост не про розлучення і весіллях. Цей пост саме про цю саму віру в себе! Цей пост про доброту і велике серце з яким як чоловік, так і жінка приймає дітей, не розрізняючи їх по групі крові. Любов не знає кордонів, любов не злості і заздрості. Життя може розвернутися і повністю зміниться в 50, 60 або навіть 80. А якби я послухала свою маму у 22, то моя б закінчилася тоді. На фото лише половина наших дітей, їх у два рази більше. І я вдячна моєму самому мудрому і сильному чоловікові @janis.timma за те, що не здався і кожен день є прикладом у всьому для багатьох з нас і особливо для мене", - написала Сєдокова у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".