Телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно одужала від коронавірусу, зустрілась із Олегом Сєнцовим, який за п’ять років в російський в’язниці написав книгу, а повернувшись додому, видав її.

Читайте Знай в Google News!

"Довгі п’ять років в російський в’язниці - відтепер в одній книзі, яку сьогодні просто неба в Маріїнському парку презентував Олег Сенцов", - написала Падалко. Марічка Падалко

Марічка Падалко, фото Instagram

Марічка Падалко зазначила, що книга містить багато тепла - про окремих громадян, які всупереч системі виявилися справжніми людьми, і власне про дорогу назад на Батьківщину.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

"Сьогодні час відповідей на запитання модератора і гостей зміг обмежити тільки холод, до якого ми з @iegorsoboliev теж поки не звикли.А книга, попри те місце, де вона була написана, містить багато тепла - про окремих громадян, які всупереч системі виявилися Людьми, і власне про дорогу назад на Батьківщину.Мені завжди хотілося знати більше, ніж ті уривки новин про Олега Сенцова, що вдавалося вихоплювати і розповідати в ефірі під час його полону. Власне, як йому вдалося протриматися 145 днів без їжі і хто не дав йому померти - всі відповіді у книзі", - написала Падалко. Марічка Падалко

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеведуча Марічка Падалко після перенесеного covid-19 взяла в руки гантелі: "Розчарована, швидко втомлююсь"

Також "Знай.ua" писав, що пенсії до кінця року зростуть декілька разів: підвищення чекає не всіх, перелік категорій