Учасниця "Супер Топ-моделі по-українськи" розповіла про те, що могло піти не так при схудненні. Вона сама була фіналісткою першого сезону на "Новому каналі" і у неї були всі шанси, щоб перемогти на проекті. Однак їй завадили зайві сантиметри в стегнах. Зараз вона повертається, схуднувши на 10 кілограм.

Читайте Знай в Google News!

Вона вирішила поділитися своїми порадами для схуднення. І першою помилкою Таня Брик вважає відмову від цілої групи продуктів-виключення всіх вуглеводів і жирів з раціону. Суть же дієти не в цьому полягає, а в обмеженні їх вживання.

Таня Брик, фото: Новий канал

Друга помилка заснована на відсутності поділу мети на кроки, адже правильно поставлена чітка задача — це менше з необхідної роботи. Шлях до бажаного результату буде легше, якщо розбити його на дрібні етапи. "Досягати своєї мети потрібно покроково. Якщо ретельно не продумати кроки схуднення, можна швидко здатися, не побачивши моментального результату", - заявила вона.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Далі вона відзначила нетерплячість і пошук швидких рішень. Однак схуднення - тривалий процес. Таня заявила, що слід підбирати продукти з простим і натуральним складом і не вірити сліпо рекламі з позначками "дієтична їжа".

Таня Брик, фото: Новий канал

І фінальною помилкою дівчина відзначила відсутність спорту в житті при бажанні схуднути. Але ж при фізичних навантаженнях можна позбутися від небажаних кілограмів. "Та й в цілому він надасть сприятливий вплив на організм", — підсумувала модель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, машина Тіни Кароль злетіла з моста - у мережі обговорюють нове відео.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Осадчої Горбунов у "пташиній" позі змусив українців заздрити: "Любов”

Знай.ua писав, зрадник Тарзан втягнув у скандал з королевою дітей: "Юна красуня"