Зірка третього сезону реаліті шоу "Супермодель по-українськи" (Новий канал) Ірина Ротар візьме участь у Суперсезоні проєкту. Дівчина вирішила поділитися з глядачами деякими фактами своєї біографії.

Цю учасницю "Супер Топ-моделі по-українськи" багато глядачів чекають з особливим захопленням, адже чотири роки тому Ірину не цитував лише ледачий! Її фразочки розібрали на меми, а армія фанів росла з кожним випуском. Не дивно, що в глядацькому голосуванні у Суперсезон Іра Ротар миттєво вибилася в лідери.

10 фактів, які якнайкраще характеризують Ірину Ротар

Має незвичайну силу:

"У мене є суперздатність: я бачу майбутнє! Пророцтва приходять до мене у снах. Було багато випадків, коли я попереджала про проблеми, з якими люди зіткнуться в майбутньому. Віщі сни переслідують мене з самого дитинства, я вже звикла. Але головне, мені не можна сердитися на людей – це потім погано на них впливає!"

До слова, в те, що в Іри справді є якась особлива сила, вірить Катя Свинарчук, на яку конкурентка ще в їхньому сезоні "Супермоделі по-українськи" наслала "прокляття", спересердя напророкувавши Каті п'ять років без стосунків. Минуло вже чотири роки, а дівчина все ще самотня, тож з Іриною краще не сваритися.

Пробувала свої сили в різних сферах:

"Я працювала офіціанткою, помічником кухаря, масажистом і навіть починала вивчати курс колористики."

Кухар з пригодами:

"Обожнюю готувати, хоча й не завжди виходить смачно. А іноді ще й з наслідками! Був жахливий випадок, коли я після смаження намагалася відмити сковорідку, вибухнув кран, і ми затопили сусідів!"

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

У людях цінує позитив:

"Волію на все дивитися з усмішкою, багато сміюся, люблю пожартувати і ціную в навколишніх людях оптимізм і легкість!

Живе в Польщі:

"Я вступила у Варшавський університет на факультет туризму й переїхала жити до Польщі разом зі своїм хлопцем. У вільний від навчання час підробляю масажисткою, але планую все ж зайнятися моделінгом".

Улюблене місто – Лондон

"Хоч я там і не була, але дуже мрію коли-небудь поїхати до Британії і побачити Тауерський міст і Біг-Бен на власні очі.

І кілька цікавих фактів, які ще ближче познайомлять вас із цією неординарною учасницею «Супер Топ-моделі по-українськи»:
• Ніколи не пробувала наркотики
• Улюблене число 18
• Любить шашлик і маслини
• Не п'є чай вранці, тому що потім жахливо нудить