Чемпіонка світу з бодібілдингу Наталія Кузнєцова, більш відома своїм шанувальникам як Амазонка може виглядати жіночно, коли захоче. Незважаючи на розхожий стереотип, що її вид спорту підходить в основному чоловікам, а всі білдерші на них схожі, Кузнєцова володіє чудовим почуттям стилю і під настрій може виглядати як "слабка мила дівчинка".

Так, спортсменка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, в якому сидить за кермом свого автомобіля. Вона перефарбувалася в ідеальний блонд і позувала на камеру з новим, дуже акуратним і ніжним макіяжем.

Кузнєцова одягла кофтинку ніжно-рожевого кольору. Ймовірно, вона теж часом втомлюється від образу силачки і дає собі вихідний. У коментарях шанувальники оцінили такий іміджевий хід:

"Наташа ви дуже красива дівчина вам йде і шатенкою і блондинкою а ще ви така скромна і природна це зараз велика рідкість особливо від публічної особистості де всі випинають себе і піарять тому я на вас із задоволенням підписалася щастя вам і з минулою річницею весілля ви дуже мила❤️", "Наталя яка ва красива жінка, фосхищаюсь вашою формою", " яка ви красива☺❤️❤️...розкажіть як небудь про домашній догляд волосся , обличчя , тіло...або вже був і я прогавила...!", "- писали фанати.

Нагадаємо, раніше чемпіонка світу з бодібілдингу показала мереживні трусики на потужних накачаних ніжках.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також Знай. ua писав, що знаменитість порадувала екстремальним міні, але підкотити до неї зважитися не кожен.

Нагадаємо, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики: фотографії юних років італійського багатія.