Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео в своєму Instagram. Так, нещодавно артист показав фото з відпочинку в Греції і зізнався, що прилетів туди знову і вже звикає насолоджуватися.

Читайте Знай в Google News!

" звикаю насолоджуватися!🏖 Так, більшість відповідей виявилися вірними - Я знову на грецькій землі...Обережно: після лайка цього фото може виникнути гостра необхідність полетіти на Крит✈️ і відвідати найкраще місце на Землі", - пише Кіркоров.

Шанувальники не пройшли повз фотографії, назвали Кіркорова королем і побажали йому приємного відпочинку. Однак деякі залишили припущення, що він вирішив вийти на пенсію.

" Все на пенсію? А як же ми, без ваших хітів?", "Приємно відпочити", "яка принадність 👍 🔥 відпочивайте", "шик-блиск", "гарного вам відпочинку", "цікаво, а Греція відкрита для туристів? Або тільки для деяких? 😁 ", "Король", " яка фотографія незвичайна вийшла! І так відразу на море захотілося ☺️ Релакс. Гарного Вам відпочинку!",- пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Тим часом у дітей Філіпа почався навчальний рік і мабуть поки він відпочиває дітям будуть інші люди допомагати з уроками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кіркоров зізнався від чого отримує кайф, і це не те, про що ви подумали.

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров і Дава запалили на сцені з ковбасою біля рота.

Також Знай. ua писав, що Ургант посоромився компанії екстравагантного Кіркорова і хлопця Бузової.