Актор студії "Квартал 95" Юрій Крапов сьогодні, 13 вересня святкує свій 47-й день народження.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо із посту в офіційній групі Іnstagram "Квартал 95".. Українців закликали долучатись до привітань у коментарях.

"Сьогодні День народження у нашого Крапіка! Вітаємо від усього колективу, бажаємо натхнення, невичерпної наснаги і нових крутих ролей🎉🎉🎉", - йдеться у повідомленні.

Крапов – самий, мабуть, розсудливий, стриманий і урівноважений актор колективу. Він – людина справи. Він – людина «Кварталу 95», що стояв біля витоків створення компанії. За роки свого існування студія «Квартал 95» стає лідером у виробництві розважального контенту в Україні. «Візитна картка» «Кварталу» - проект «Вечірній Квартал» - має традиційно високі рейтинги протягом багатьох років. І одним з акторів «Вечірнього Кварталу» є Юрій Крапов.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

А стартовим майданчиком в творчій кар'єрі для Юрія Крапова, як і для більшості акторів «Кварталу», став «КВК». Ще у студентські роки він активно брав участь в різній самодіяльності, а з другого курсу інституту разом з Юрієм Корявченковим він входить до складу студентського театру естрадних мініатюр «Коротке замикання».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, одужавши від covid-19, Кравець вже ганяє на крутих машинах: "Все буває вперше".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.