Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, примірявши стильний облягаюче спортивне вбрання з глибоким декольте, демонструючи відмінну розтяжку. Так, артистка закинула ногу на стінку, нагадавши численним фанатам про свою незмінну рубрику #МойЛифтМоиПравила, куди частенько викладає незвичайні кадри, зроблені в ліфті. В основному на цих знімках красуня позує біля дзеркала, показуючи не тільки "образ дня", але і як високо може дістати її граціозна нога.

Пам'ятайте, що за кожним результом стоїть щоденна праця! 🎯 Тому, якби не тренування, світ не побачив би рубрику #МойЛифтМоиПравила 😂 😅

Фолловери залишилися в захваті: "Супер👏 👏 👏, Ви розумничка🌺 🌺 🌺, розтяжка у вас бомба ракета🔥 🔥 🔥", " о, тааак... Ти молодець✅ 👍 🏼 🔥", "суппер"," Анастасія! а правда, що кажуть дівчина яка володіє шпагатом, в сексі просто вогонь🍓 🔥 😍", "люблю".

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.