Український музикант Іван Леньо, відомий як один з лідерів гурту Kozak System і колишній учасник гурту Гайдамаки, жорстко висловився щодо ідеї спільного патрулювання українськими військовими зони ОО разом з представниками самопроголошених республік "Л/ДНР". На його думку, це подібно спільному патрулюванню матері зґвалтованої дівчини разом з гвалтівником.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним постом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я не військовий. Я не маю права давати поради. Але я з козаками був з концертами на передовій. Я знаю, що відчувають наші воїни. Спільне контролювання позицій разом з ворогом - це плювок в душу нашим захисникам. Це те саме, що примусити маму зґвалтованої дочки прогулюватись парком разом з гвалтівником, щоб раптом йому не захотілось зґвалтувати ще когось. А йому захочеться. Бо така природа гвалтівника. Замість того, щоб відрізати йому яйця, його делегують в «інспектори». І хто делегує? Головнокомандувач нашої армії. **б твою мать, Володя!" — написав музикант.

"ДНР", фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз

Пенсіонерам розширюють соціальні послуги: що можна отримати

Пенсіонери втратять залишки виплат на картах: що приготував Кабмін

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Показати ще

9 вересня, відбулося позачергове засідання Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції. Сторони обговорили, як не допустити зриву перемир'я на Донбасі. Учасники ТКГ домовилися про спільне інспектування в районі населеного пункту Шуми за участю представника координатора від ОБСЄ, що викликало широку критику громадськості, експертів і військових.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Медведчук розповів, чому Зеленський боїться виборів на Донбасі:" 500 тисяч громадян позбавили прав”.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Я не містик, але...": український музикант врятував десятки людей від смертельної небезпеки.

Також Знай.ua писав, що Музикант хоче заборонити жителям Донбасу "бути українцями".