Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, артистка виставила серію кадрів, позуючи в стильному брючному костюмі і розповівши про своє схуднення після пологів. Красуня зізналася, що поки не поспішає скидати "зайву" вагу, адже відмінно почуває себе в своєму тілі через 2,5 місяці з моменту народження малюка. Джамала зазначила, що годує маленького Селіма грудьми, і впевнена, що через 9 місяців фігура повернеться у свою колишню форму, проте катувати себе дієтами або занадто копіткими тренуваннями щаслива мама не збирається.

я не поспішаю і іншим не раджу, або поспішати треба повільно. ⠀ Ось я тут подумала і вирішила, що не буду поспішати повертатися в свою звичну фізичну форму. Чому? Тому що з моменту народження Селіма пройшло всього два з половиною місяці. І ще тому, що я реально вірю, що все повернеться через 9 місяців🤪 Чому саме дев'ять, ви, напевно, здогадалися. Рівно стільки місяців тіло розтягується, готується, а потім «збирається» назад 😂 так, це абсолютно моя теорія. Звичайно, можна мати плаский живіт і ні натяку на целюліт вже через 5-6 місяців після пологів. Але навіщо? 😂😂😂 Катувати себе терміново, щоб всі сказали: "Ух, яка молодець! Тільки народила, а вже худа" 😂 По-друге, я за ГВ. І я їм, не їсти - не можу. Крапка! Я не хочу істерити з цього приводу, бігати, займатися фітнесом і т. д. Я не змогла бігати 😭біжиш з молоком-груди болить, ноги ватяні.... відчуваю дискомфорт, мені важко. ⠀ Що можна робити вже зараз: 💧пити багато води; 💧ходити в басейн (я поки не почала 🤪) 💧займатися йогою (я зараз в пошуках тренера 😂) 💧або ходити на тайський масаж. Це як йога для ледачих! (О, це прям моє 😂) так, без масажу ніяк. Поки погодуєш 150 разів на день 😂 - ні плечей, ні спини. А ще підняти-покласти-попереку теж немає 😂 💧просто ходити з візочком туди-сюди. ⠀ ДО РЕЧІ, зрозуміла вже давно, у нас з підйомами і пандусами повна біда 😞 поки потягаєш візочок, офігієш і схуднеш. ⠀ Коротше, хочеш схуднути? Запитай мене, як не схуднути ☺❤️ Так що побуду ще соковитою, вершковою, апетитною або якою там ще 😂 ⠀ Всім гарного настрою!

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.