Бурак Озчивіт - популярний турецький актор і фотомодель, який отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зоряною роботою актора вважається драматичний серіал "Величне століття". Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Озчивіт показав незвичайне фото, яким схвилював фанаток. Як видно, перед камерою зоряний красень з'явився в цікавій локації, схоже, він вийшов на прогулянку. На ньому світла футболка з цікавим "тигровим" принтом, поверх якої він накинув темну куртку. При цьому фанати відзначили, що актор сильно заріс – майже вся його голова покрита густа чорна рослинність. Бурак не підписав свою фотографію, зате фанати кинулися активно обговорювати його публікацію, засинаючи компліментами в коментарях.

До слова, нещодавно стало відомо про розбрат в сім'ї актора. Які чули сварку сусіди знаменитостей розповіли, що конфлікт розгорівся на грунті відносин між Фахрі і сестрою Озчивіта, після чого подружжя згадали один одному всі старі образи. На думку мимовільних свідків сварки, любов між Фахріє Евджен і Озчивітом закінчилася і їх шлюб тримається тільки на прагненні спільно виховувати сина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.