Відомий український співак, поп-ідол 90-х років EL Кравчук нещодавно нагадав про себе прем'єрою пікантного, з легким натяком на еротику, кліпу на нову пісню "Дым твоих сигарет". У відео 43-річний артист постав у напівоголеному вигляді в компанії гарячих дівчат-танцівниць. Зйомки проходили в легендарному столичному арт-клубі Closer.

Андрій (справжнє ім'я співака - ред.) зізнався Знай.uа, що для нього ця відеоробота стала особистим одкровенням.

"Я сам не очікував! Справа в тому, що я Гамлета грав оголеним у режисера Андрія Жолдака, але це була його ідея і його творчість. А це моє факсиміле, мій підпис. Звичайно, я хвилювався і не спав два тижні монтажу спокійно, поки не побачив в кадрі, що я нормально виглядаю, що це естетично і красиво. Я найбільше боявся вульгарності", - зазначив El Кравчук.

Співак розповів, що чимало вклав коштів у новий кліп, хоча нині через карантинні обмеження багато артистів змушені "затягнути пояси". Крім того, він написав новий альбом пісень. Натхнення з'явилося якраз під час домашньої ізоляції.

"Сьогодні у всіх на устах, чи зможемо ми працювати. Так, у мене був корпоратив недавно. Це єдине, де зараз можна працювати. У мене тільки відміни. Зараз висять по всьому Харкову афіші мого концерту на 18 жовтня, і чи буде? Не знаю, як до цього ставитися. Знаю тільки одне - треба берегтися і думати про оточуючих", - сказав артист.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

EL Кравчук, фото: Instagram артиста

Через те, що артисти не можуть виступати так само, як до введення карантину, багато хто зазнає величезних збитків. Комусь доводиться прощатися з членами команди, а комусь і продавати нерухомість.

"Сподіваюся, до цього не дійде, - зізнався співак. - Завжди продавав тільки себе: креатив, ідеї, пісню, танець. Все одно я не вірю, що моя професія не буде потрібна. Коли людині погано, до кого вона піде? До лікаря. Коли у неї погано на душі, вона рано чи пізно прийде до улюбленого артиста. Просто треба такі пісні записувати, щоб вони були потрібні в цей момент, підтримували, розслабляли".

При цьому, за словами Андрія, допомоги від держави він не чекає.

"Соромно просити у держави, яка воює. Краще бійцям на фронті допомогти. В цьому і є взаємна допомога. Треба завжди залишатися людьми. Ми ж розуміємо, де ми живемо, і один до одного ставитися в цей момент часу трохи з поблажкою, прощати. Якби не було коронавірусу, війни, економічних потрясінь, тоді так, щось вимагати, але зараз, особливо в сімейних стосунках, треба прощати. Чоловіки голови розбивають, щоб грошей заробляти на сім'ю, і не у всіх це виходить. Я бачу, як розходяться люди, і ці розлучення трапляються через матеріальні причини", - поділився El Кравчук.

Співак зізнався, що в особистому житті у нього без змін - він, як і раніше, без пари, але дуже хоче дітей. Андрій навіть замислюється про сурогатне материнство.

"Я наразі самотній. Одружений офіційно не був, але у мене були кілька тривалих стосунків. І зараз я навіть не хочу щось починати. У мене є якісь думки, симпатія, але я не хочу серйозності. А ось діток дуже хочеться. Це не означає, що для цього нам треба одружитися. Моя думка: якщо хочеш дітей, ти можеш дітей мати завжди, хоч завтра. Економічно я теж не готовий зараз. Перед війною я навіть вже почав процес (підготовки до сурогатного материнства - ред.). У Іри Білик, у моєї подруги, я спостерігаю, як росте чудовий хлопчик. Вона - провокатор моїх думок. Але якщо "клює" в голову - пішов і зробив. Які проблеми? Я ставлюся до цього дуже просто, тому що це життя!"- зазначив El Кравчук.

EL Кравчук, фото: Instagram артиста

Нагадаємо, раніше Знай.uа побував на вечірці, яку влаштувала на Трухановому острові співачка Marietta. Артистка представила свій vегамікс "Маракуйя". На open-air party серед гостей був і EL Кравчук.

Також повідомлялося, що Оля Полякова, Alina Pash, Alyona Alyona та інші представники музичної індустрії 3 вересня зібралися під Кабміном, щоб висловити своє обурення діям влади. Вони протестували проти указу про часткову заборону на проведення концертів для організаторів за ознакою основного КВЕД'у в рамках продовження адаптивного карантину.