Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка продемонструвала спокусливий кадр в білосніжному бікіні, насолоджуючись останніми літніми днями в басейні з блакитною водою. Красуня доповнила жіночний образ макіяжем з акцентом на очах, так званим "smoky eyes", а також не упустила можливості засвітити струнку фігуру, побажавши численним шанувальникам доброго ранку.

Світанкова... Доброго ранку☺️

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "тіні не личать, а так все супер!", "А мені подобається) з днем ангела Вас, Наталя🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Вульгарно,", " красуня♥️", " а очі сумні....", "Принадність🤩 🤩", " макіяж якось не те....", "Або втомилися, або макіяж не дуже вдалий", "щось не те ..", "Nk? Настя Каменських? Всі на одне обличчя".

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".