Нині будь-який підліток весь свій вільний час проводить в TikTok. Для когось цей популярний ресурс вже став основним заробітком. Діти, молодь, навіть знаменитості повально знімають короткі відео заради лайків і переглядів.

У багатьох країнах блогери почали об'єднуватися і заселятися в так звані дома тіктокерів, щоб спільно працювати над новим контентом.

У червні в Україні теж з'явився такий будинок під назвою Top Team House, в який в'їхали Анна Трінчер, Олександр Волошин, Олег Машуковський та інші. За їх життям вже стежать понад 600 тисяч підписників в TikTok і 150 тисяч - в Instagram.

До них періодично приходять у гості і знаменитості. Так, вже в Top Team House побували Макс Барських, Влад Яма, Саша з KAZKA, Настя Каменських, Потап і MOZGI, Артем Пивоваров, Наташа Могилевська та інші артисти.

Настя Каменських (NK) в гостях у Top Team House

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Знай.uа поспілкувався з одним з учасників дома тіктокерів, відомим блогером і візажистом, зіркою серіаліті "Київ вдень і вночі" Олежкою, він же - Mashukovsky.

Олег Машуковський (Mashukovsky)

Блогер розповів, як спокушає зірок на відверті інтерв'ю, чи буде в гостях у "Spletniцца" Тіна Кароль, на чому він ніколи не економить і чи приймає дорогі подарунки.

Олежка давно відкрив у собі інтерв'юера, і багатьом артистам вже довелося відповідати на його нескромні питання.

За його словами, до інтерв'ю з зірками він не готується.

"Я можу прихиляти до себе людей і нічого складного в цьому немає, - сказав Машуковський. - Взагалі не готуюся. Все - імпровізація. Я можу відверто запитати у Насті Каменських або Потапа, чи був секс утрьох. На що вони мені дуже навіть весело дадуть відповідь. Тобто у нас такий рофельний спосіб спілкування (жартівливий). Ми можемо на якісь теми поспілкуватися з розряду збудження якогось, чи колупалася Каменських в своєму пупку..."

Також Олег зізнався, що незабаром до них у гості в Top Team House приїде Тіна Кароль, яку з нетерпінням чекають підписники.

"Ми познайомилися з нею на концерті "Світського життя". Я кажу: "Тіно, прийдеш до нас? Сказала, прийду. У неї новий сингл якраз виходить у вересні. Ми вже зідзвонилися з її менеджером і домовилися. Буде ще Оля Полякова, буде Віра Брежнєва, буде Monatik", - зазначив блогер.

Олег Машуковський і Віра Брежнєва, фото: Instagram / mashukovsky

Один з найгучніших "ляпів" Олега - інтерв'ю з Артемом Пивоваровим, ім'я якого він переплутав, назвавши "Льошечкой". При цьому Машуковський сказав, що саме Артем його і вразив найбільше з усіх артистів, з ким вдалося поспілкуватися.

"Я не ступив. Я ж не знав, хто це був. Я з ним тільки познайомився на зйомках. Ми поржали з цього. А ще вразила Настя Каменських, вона дуже талановита. Вона спародіювала голоси співачок, дуже круто. Потап розповідав за марихуанову фабрику і за повій-ескортниць 50-річних, теж було цікаво. Могилевська розповідала, що любить ходити без трусиків", - поділився Машуковський.

Після інтерв'ю з Потапом Олега розкритикували за те, що він був п'яним під час бесіди. Блогер заперечує це:

"П'ю вкрай рідко. З Потапом це жарт був, я не був п'яним. Він сказав, що від мене пахне. Від мене просто пахло Bleu de Chanel. А я перевів це все у жарт, щоб більше хайпу підняти. Все в нашому житті заради хайпу!"

Також він розповів, що зароблені гроші в основному витрачає на косметику, одяг, їжу і подорожі. Це те, на чому він ніколи не економить. Але при цьому Олег зізнався, що від дорогих подарунків відмовляється.

"Мені важко психологічно. Я краще поверну подарунок. Я відчуваю себе якось слабкішим в цьому плані, коли дарують подарунки".

Олег - візажист, тому з легкістю змінює імідж і вміє зробити карколомний макіяж і собі, і клієнтам.

"Я ідеальний у всіх станах: в шмотках з ринку або в шмотках Gucci, з макіяжем або без макіяжу, товстий, худий - я люблю себе таким, яким я є, незалежно від того, що відбувається в моєму житті", - підсумував він.

Олег Машуковський (Mashukovsky)

Нагадаємо, раніше Знай.uа поспілкувався зі співачкою, актрисою і блогеркою Анною Трінчер, яка розповіла нам, за що любить своїх співмешканців-тіктокерів.

Також повідомлялося, що популярна українська співачка побувала в гостях у блогерів і тіктокерів.