Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила разом з великою і дружною сім'єю в теплі краї, орендуючи розкішну віллу з басейном.

Так, артистка виставила серію спокусливих кадрів, позуючи в незвичайному вбранні зі своєю підтанцьовкою і похвалившись новими успіхами - красуня отримала відразу дві музичні премії "Жара", перемігши в номінаціях "Артист року" і "Кращий кліп" за відео до пісні "Пуля-дура". Світлана приміряла сміливий прозорий комбінезон з глибоким декольте, суцільно розшитий стразами і бахромою, а інтимні місця прикрила лише смужкою чорної тканини.

друзі!!!!! спасибі за цілих 2 премії!!🔥🔥🔥 бути артистом-це велика відповідальність і величезна честь! з року в рік ми працюємо для вас!спасибі, що ви з нами! це ваша нагорода!❤️ і спасибі моїй команді за відмінне відео на пісню Пуля дура!режисер @natellakrapivina і @konstantinfreedom !@lobandaaaa , балет @freedomballet_official і всій знімальній групі! Йдемо далі 😇 тільки вперед з любов'ю в серці! і нехай в наших життях завжди буде справжнісінька #ЖАРА

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.