Справжня жінка, як дороге французьке вино, з віком стає тільки краще. Власний стиль можна мати в будь-якому віці, але молодість - це час для експериментів. Зірки до середнього віку вже визначилися з індивідуальним стилем і виглядають розкішно.

Читайте Знай в Google News!

Тільда Суїнтон
У цієї чудової актриси нестандартна зовнішність, стиль Тільди неординарний. В її одязі немає ні натяку на гламурність. Одяг з чіткими стриманими лініями, неабиякими формами.

Тільда з шиком вміє носити брючні костюми. Але і в костюмах зі спідницями і сукнями актриса виглядає не менш елегантно. Її одяг ніколи не виглядає банальною, тільки неймовірний креатив і бездоганне почуття стилю.

Секрет краси, фото: youtube

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Хелен Міррен
Ця актриса в кіно чудово зіграла роль англійської королеви. Ймовірно, повної достовірності вдалося домогтися ще й з тієї причини, що сама Хелен звикла одягатися, як справжня Британська аристократка.

Вона прекрасно почуває себе у вечірніх сукнях в підлогу, коли доводиться проходити по червоній доріжці. А в звичайному житті Хелен віддає перевагу більш стримані, але не менш елегантні речі.

Секрет краси, фото: youtube

Меріл Стріп
Ця актриса не раз говорила, що вона не особливо цікавиться модою і їй все одно, як вона виглядає. Однак, дивлячись на образи Меріл, можна запідозрити актрису в лукавстві.

Так, Меріл не експериментує з нарядами, вибираючи вічну класику. Але її образи не можна назвати нудними і позбавленими родзинки. Крім того, вірність одному стилю дозволяє Меріл уникати модних провалів, які час від часу допускають її колеги.

Секрет краси, фото: youtube

Ель Макферсон
Колишня супермодель на шостому десятку свого життя виглядає чудово, її фігура бездоганна. Було б дивно, якби жінка з настільки досконалим статурою не хотіла б підкреслити свою фігуру вибором одягу.

Ель Макферсон обожнює одяг по фігурі, однак, ніколи не допускає зайвої відвертості нарядів. Багатьом дамам варто було б повчитися у Ель Макферсон вмінню виглядати сексуально, не оголюючи тіло.

Секрет краси, фото: youtube

Моніка Беллуччі
Італійську актрису вважають однією з найкрасивіших і чарівних жінок планети. Моніка точно знає, як за допомогою одягу підкреслити достоїнства фігури.

А оскільки фігура Моніки практично бездоганна, то вона відмінно виглядає і в облягаючому платті-футляр, і в спідниці дзвін. І навіть її образи в брюках відрізняються неймовірною жіночністю.

Секрет краси, фото: youtube

Рената Литвинова
Наші дами елегантного віку так само можуть послужити прикладом для багатьох своїх ровесниць. Так стиль Ренати Литвинової декому здається занадто химерним, однак, складно не визнати, що в образах актриси є щось зачаровує.

Секрет краси, фото: youtube

Ірина Безрукова
Ірина - не лише дуже приваблива жінка, але ще і справжня ікона стилю. Більшість нарядів актриси можна віднести до класичного стилю з деяким нальотом романтичності. Потрібно відзначити, що Ірина не боїться експериментів, і більшість з них виявляються вдалими.

Секрет краси, фото: youtube

Катерина Андрєєва
Глядачі звикли бачити Катерину в строгому образі ведучої новинних програм. Але у вільний від роботи час вона вибирає менш формальний одяг. У звичайному житті образи Катерини можна віднести до стилю кежуал, який, потрібно визнати, їй дуже йде.

Секрет краси, фото: youtube

Ірина Алфьорова
Ірина вирішила не вдаватися до пластичних операцій і старіти природно. Виглядає акторка не гірше своїх колег-ровесниць, які часто звертаються до хірургів. Одяг Ірина вибирає звичайний, але обов'язково якісний.

Секрет краси, фото: youtube

Лариса Вербицька
Лариса-віце-президент Ліги іміджмейкерів. Вона не тільки допомагає жінкам розкрити свою внутрішню красу, він і сама чудово виглядає. Одяг Лариса воліє класичну, вона стримана, але бездоганно елегантна.

Секрет краси, фото: youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі без спідньої білизни прогулялась на вулиці: гаряча жінка.

Як повідомляв Знай.ua, справжня любов Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків.

Знай.ua писав, Костюшкіну з "Чай Вдвоем" "напекло на сонці", витанцьовував майже голяка у всіх на очах: "Міг би й штанці зняти".