Скандального російського актора Микиту Джигурду вигнали зі студії програми "Пусть говорят".

Микита Джигурда відзначився багатьма скандалами й схоже, що актор просто не вміє поводити себе пристойно. Цього разу епатажна поведінка актора стала причиною чергового скандалу в прямому ефірі.

Джигурда прийшов на програму, головною темою якої була справа про смертельне ДТП, влаштоване артистом Михайлом Єфремовим. Микита стверджував, що Єфремова не було за кермом автомобіля, який влаштував аварію. Однак, поведінка Джигурди лише нашкодила адвокатові Єфремова.

По перше, Микита Джигурда з'явився в студії за кілька хвилин до кінця передачі, що вже було неповагою до інших. Він вирішив довести, що ролик, в якому видно, як Єфремова виводять з місця водія після аварії, є фейком. Та робив він ц дуже скандально. Джигурда зажадав, щоб інші гості програми замовчали. Він назвав себе керівником департаменту прав, свобод, законних інтересів творчої спільноти і повідомив, що веде окреме розслідування.

Ведучий програми Дмитро Борисов кілька разів намагався втихомирити Джигурду, котрий не давав нікому говорити, потім попросив його покинути студію, проте актор відмовився.

"Я тобі в обличчя кажу:"Ти береш участь в цькуванні великого актора. Я не піду звідси ", - заявив Джигурда ведучому, після чого Борисов попросив покликати охорону, щоб вивести актора.

Джигурда пояснив визнання Єфремовим провини в смертельному ДТП тим, що актор розраховує на умовний термін. На думку Джигурди, його підставили протидіють Кремлю сили, щоб підставити президента Росії Володимира Путіна.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Боярський обізвав Джигурду виродком і сміттям.

Як повідомляв Знай.uа, суд поставив на місце "божественного" Джигурду.

Також Знай.uа писав, Микиті Джигурді погрожують вбивством.