У когось школа асоціюється виключно з добрими спогадами. Інші ж, навпаки, на початку навчального року згадують про неї неохоче.

Фіналістка другого сезону "Ексів" Лея Верич з категорії останніх. Друзів серед однокласників у неї не було, тому що більшість воліла підсміюватися і ображати дівчину.

Лея Верич з другого сезону проєкту "Екси"

"Так сталося, що прізвище мого батька - Чорт. Відповідно, я теж отримала таке ж прізвище при народженні, - розповіла учасниця реаліті Нового каналу. - На цьому і було побудовано психологічне знущання. Моїх кривдників не особливо цікавила орфографія співзвучного неприємного слова з моїм прізвищем. "Це у вас чорти в голові", - говорила я їм. Але це не допомогло".

Знущання однокласників відбили у Леї бажання вчитися. В школу вона йшла неохоче. А про свої проблеми з однолітками зізнатися батькам соромилася.

Популярні новини зараз

Електроенергія подорожчає вже наприкінці травня: українців приголомшили новими цінами

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Показати ще

Лея Верич, дитяче фото

"Подорослішавши і глянувши на свою історію по-новому, я вважаю, що це було даремно, - каже фіналістка реаліті "Екси". - Потрібно шукати підтримки у тих, чий життєвий досвід більше твого. Саме вони зможуть знайти вихід з ситуації, що склалася, допоможуть порадою, підкажуть алгоритм дій. Людина - звучить гордо, і ніхто не має права відбирати у тебе цю гордість!"

Лея підкреслює, що не потрібно терпіти знущання і булінг, а звертатися за допомогою і порадами до рідних. В іншому випадку все це негативно відіб'ється на самооцінці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шоу "Від пацанки до панянки" буде продовжено на п'ятий сезон. На Новому каналі почався пошук нових дівчат, строго від 18 років.

Також читайте про шкільні спогади ведучих Нового каналу, які стали учасниками реаліті "У кого більше".

Також повідомлялося, що український телеведучий Макс Узол попався на крадіжці на Маврикії. Щоб заробити, ведучий хотів продати кокоси, перед цим зірвавши їх з пальм на найближчому пляжі.