Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео з мітингу під Кабінетом Міністрів у Києві 3 вересня, куди прийшла сама і закликала прийти працівників музичної сфери, зіркових колег, а також численних шанувальників, щоб звернути увагу на проблеми в області шоу-бізнесу, адже влада вибірково видає організаторам дозволи на проведення концертів.

Так, артистка, яка також скаржилася на скасований великий концерт в Білій Церкві на стадіоні, все-таки домоглася свого і поспішила поділитися з численною аудиторією радісними новинами. 12 вересня відбудеться грандіозний виступ красуні, про що Ольга повідомила відразу після акції протестів. Також Полякова зазначила, що "під лежачий камінь вода не тече".

дорогі мої! Концерту бути! ❤️ Не плануйте на наступну суботу нічого 😘 Я вас запрошую на круте шоу, яке обов'язково пройде з дотриманням всіх карантинних норм. Зустрічаємося вже зовсім скоро, 12 вересня, на стадіоні «Трудові резерви»!

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Одні радіють концерту, інші ж переживають, що на стадіоні збереться занадто багато людей, а це може привести до нової хвилі захворювань.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.