Під Києвом стартували зйомки нового серіалу від студії "Квартал 95" для каналу "100 тисяч хвилин разом". Це фільм в жанрі ліричної комедії, який матиме 16 серій.

Серіал розкаже історію подружжя, яке після 7 років шлюбу опинилось на 69 днів замкненим на карантині у власному будинку. Він - успішний пілот, вона - впевнена у собі фітнес-тренер. Чи зможуть ці два лідери пройти всі випробування самоізоляцією? Головні ролі виконують Руслан Ханумак і Даша Рибак.

Спочатку проєкт називався "Війна статей", оскільки від початку був задуманий, як історія про вічну "битву" між чоловіком і жінкою. Однак, реалії сучасного світу внесли свої корективи, і в сюжет втрутилася пандемія Covid-19, яку автори й додали в сценарій.

Зйомки проєкту стартували з приїзду на майданчик карети "швидкої допомоги". Того вимагав сам сценарій - за сюжетом знімали сцену, коли у головних героїв якраз беруть тест на коронавірус. Для зйомок цього кадру спеціально запросили реального фельдшера, який взяв у акторів аналізи просто в кадрі.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Зрозуміло, на зйомках ми дотримуємося всіх карантинних норм. Це історія про нас усіх, про те, що ми пережили зовсім недавно. Думаю, глядачі будуть дивитися в дзеркало, дивлячись в екран телевізора або монітора, адже в цих героях точно впізнають себе", - відкриває подробиці майбутнього телехіта Ханумак.

"Наш новий серіал - це абсолютно не скетчова історія, де обсміюють якісь побутові ситуації. Це більше філософський, у чомусь навіть серйозний роздум про різницю між статями і їхні стосунки", - говорить один з авторів, креативний продюсер Михайло Савін.

До слова, спеціально для нового проєкту Даша Рибак зважилася на кардинальні зміни у зовнішності - акторка вперше в житті пофарбувала волосся.

"Я навіть не сумнівалася, йти на такий експеримент чи ні. І до свого рудого кольору волосся вже потихеньку звикаю", - зізнається актриса.