Співачка Валерія відпустила в сімейне життя сина Арсенія Шульгіна, і досі перебуває під враженням від події. Своїми емоціями, які захльостують її через край, артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Хлопець одружився на прекрасній дівчині на ім'я Ліана Волкова.

Церемонія пройшла чудово і святково — в кращих традиціях зіркових весіль. Однак і в цій бочці меду знайшлася своя ложка дьогтю. А саме-численні "вкидання" навколо події. Зокрема, Валерія мала на увазі і слухок, який поповз не так давно по просторах інтернету, що Ліана, нібито, вагітна.

" ми живемо в дуже дивний час. Кожна людина може "вкинути" будь-яку інформацію в Інтернет, а далі починає розтікатися лайно (вибачте) по трубах з неймовірною швидкістю. Багато недобросовісних блогерів на тому тримаються-їм потрібні Перегляди за всяку ціну, а, відповідно, гроші. Звертаюся до всіх думаючим, розсудливим людям. Дорогі, не приймайте за чисту монету все, що читаєте в Інтернеті, не занурюйтеся в світ пліток. Таке чисте радісна подія, як весілля двох прекрасних молодих людей, і то вже намагаються забруднити. (Багато кинуться негайно шукати, а що ж за бруд пишуть, я знаю таких😂)

Вона поскаржилася, що у журналістів-"желтушников" і блогерів, які "душі продадуть за перегляди", не залишилося нічого святого.

"Однак у кожного є рідні та близькі, які переживають за своїх, і Ваші родичі, малограмотні безсовісні наші писаки і блогери (до нормальних людей мої слова не відносяться), теж можуть постраждати, якщо все-таки рано чи пізно вас притягнуть до відповідальності. А молода сім'я буде щаслива, і Ваші мерзенні плани зіпсувати хорошим людям життя зроблять її тільки міцніше. Всім бажаю добра і любові", — підсумувала Валерія.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадавши, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.иа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.иа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.