Останнім часом Тіна Кароль знаходиться на піку популярності. Хоча зірка співає на українській сцені вже 15 років, саме зараз відбувається бум на її хвилюючу жіночність, сильний голос і сценічні образи. Співачку активно запрошують у різноманітні телепроекти, а культові видання шикуються в чергу, щоб взяти у неї інтерв'ю.

Так, Тіна Кароль стала зіркою вересневого випуску модного журналу Vogue UA, редакторському колективу якого Тіна відкрила свої секрети. Наприклад, читачам належить дізнатися, чим любить займатися Тіна у власному саду, коли з поп-діви перетворюється на звичайну жінку; як доглядає за собою і що думає її 13-річний син Веня про популярність мами.

Але головною інтригою став вихід нового альбому Тіни Кароль. Як стверджує офіційний фан-клуб співачки в Instagram, довгоочікуваний альбом" знайти своїх " вийде 18 вересня.

Видання також опублікувало неймовірної краси фотографії Тіни-артистка постає в такому образі, в якому її ще не бачили фанати. Серед фотографій є і дуже Відверті, як, наприклад, ця:

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", народна артистка України Тіна Кароль вже не вперше викликає фурор зміною стилю. Цього разу суддя вокального шоу" Голос країни-8 " вирішила здивувати колег у чвертьфіналі неймовірним чином.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джамала вразила фанатів кардинальною зміною іміджу. Переможниця Євробачення 2016 підстригла своє довге волосся, яке тепер, до речі, не чорного кольору, а з відтінком коричневого; замість впізнаваних локонів – випрямлені пасма.

Нагадаємо, Тіна Кароль ледве прикрила свої принади "міжпланетною" клейонкою.