Український радіоведучий, шоумен і ведучий програм "Сніданок з 1+1 "і" Голос країни" Анатолій Яцечко, відомий як "Анатолій Анатоліч” опублікував у своєму Instagram серію сімейних фотографій з Нью-Йорка і заговорив про важливість вивчення англійської мови. У своєму пості ведучий зізнався, що сам почав вивчати англійську тільки в 27 років. Випереджаючи питання фоловерів, що заважало йому раніше, він поставив зустрічние — "А що заважало раніше вам"?

“У нас є можливість ставати краще з кожним днем, але ми це відкладаємо на завтра. Пролонгація-наш особистий дзен. Адже це так зручно, годувати себе обіцянками.А коли ти маленький, то тут вся відповідальність на батьках", - написав знаменитий шоумен.

За його словами, він сам долучав дітей до англійської мови крутим, хоч і непростим на його погляд способом. По-перше, вони з сім'єю до карантину часто бували в США і проводили там багато часу. Такі поїздки створюють дітям масу вражень, а ще додаткову мотивацію вчити мову.

Анатоліч також розповів, що любить з дітьми дивитися Гаррі Поттера в оригіналі, і порадив іншим батькам зробити те ж саме. Адже батькам напевно і самим цікаво, як звучить голос Гаррі або Герміони в оригіналі, а не в перекладі.

Нарешті, він поділився своїми планами на суботу, 5 вересня. Хоча вже в цьому Передплатники ведучого угледіли приховану рекламу відомої школи англійської мови. Він сказав, що в суботу вирушить зі своїми юними поліглотами в STUDY Academy, де починаються Дні відкритих Дверей. За словами ведучого, там можна підібрати дитині кращу програму для вивчення англійської.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше Знай.uа повідомляв, що Анатолію Анатолічу "дісталося" за татуювання - " сидів у в'язниці?"

Нагадавши, Лілія Ребрик показала купальники для всіх типів фігур.

Як повідомляв портал Знай.ua Лілія Ребрик розповіла про подорож з чоловіком

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик розповіла, як тримати себе в хорошій формі