Сенсаційна Українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала численних фанатів дійсно несподіваною новиною - спочатку красуня вирішила кардинально схуднути, а потім, як виявилося, стала учасницею шоу "Танці з зірками".

Так, хороші вісті на цьому від артистки не закінчилися -красуня стала амбасадором українського бренду спідньої білизни, виконавши реп про жіночі груди в рекламі і з'явившись перед камерами в незвичайному еротичному образі. Олена приміряла відвертий напівпрозорий бюстгальтер і труси чорного кольору, накинувши поверх халатик і засвітивши форми. При цьому зірка похвалилася схудлою фігурою, адже зараз активно тренується в спортзалі, репетирує на "Танцях з зірками" і правильно харчується завдяки дієтологу.

Хей йо, красуні🔥 Мені як нікому відома проблема незручної та не якісної білизни. Ми часто не чуємо своє тіло і обираємо щось на перший погляд гарне, але ж зовсім не зручне. Та й взагалі, хто з нас читав, як правильно обрати свою білизну?😏 Я за те, щоб все красиве було максимально зручним і я знаю, як і де це зробити

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.