Ексучасник популярного в 90-х гурту "Міраж" Роман Жуков нещодавно одружився вдруге. Обраницею співака стала молода 28-річна модель Ольга Іларіонова, з якою вони живуть спільно вже більше двох років.

Читайте Знай в Google News!

Пропозицію своїй коханій Роман зробив у Парижі в День закоханих. Дівчина була приємно вражена і відповіла ствердно.

На торжество прийшли багато зірок, серед яких були помічені Дана Борисова, Шура і Сергій Чумаков. У ресторан до гостей молодята прилетіли на вертольоті.

Жуков опублікував милі весільні фотографії на своїй сторінці в Instagram. Ольга вибрала для особливого дня довгу білу сукню, а Роман був одягнений у класичний костюм.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Варто відзначити, що кілька років тому артист розлучився зі своєю дружиною Оленою, разом з якою вони виховували сімох дітей. Відносини між подружжям помітно зіпсувалися після трагічної смерті їхньої доньки Єлизавети-Вікторії. Пара вирішила пожити деякий час окремо, але так і не змогла відновити сімейну ідилію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Микита Добринін після весілля з Дашею Квітковою заговорив про складнощі: "Якби не "Холостяк".

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Світлана Тарабарова похвалилася плодами під час вагітності: "Я вже зрозуміла...".

Також портал Знай.uа писав, що після смерті чоловіка в сухому льоду Катерина Діденко завела коханця і оприлюднила інтимне листування.