В осінньо-зимовий період мало хто з жінок ризикне вийти на вулицю в світлому одязі, тим більше в білій сукні, боячись забруднитися. І дуже даремно! У білому кольорі є своя магія, яка завжди допоможе кожній леді виглядати бездоганно.

Як розповіла Знай.uа Анастасія Іванова, відома українська дизайнерка, білий колір творить чудеса, перетворюючи жінку у справжню леді. Вона змінюється і зовні, і внутрішньо.

Анастасія Іванова, дизайнерка

"Я рекомендую жінкам всі сезони, особливо в осінньо-зимовий період, більше наповнювати свій гардероб білими речами, - зазначила Анастасія Іванова. - Це така магія, яка перетворює жінку. Ми стаємо більш акуратними, естетичними. Менше цієї метушливості. Дуже важливо привчити себе обідати або вечеряти в білому одязі, навіть в громадському транспорті їздити в білому. Звичайно, сукня або пальто восени до кінця вечора може стати сірим, але з часом виробляється чарівна звичка - акуратність. Жінка стає настільки елегантна в своїх манерах, ході, в подачі себе. Є такий ще зворотний ефект від оточуючих людей - це компліменти. І ви завжди будете виглядати в хорошому плані "білою вороною" і привертати до себе увагу".

Дизайнерка влаштувала у Києві, на терасі нового шоуруму, fashion performance нової колекції. Знай.uа також вдалося відвідати показ.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Показати ще

Соломія Вітвіцька, Анастасія Іванова та ILLARIA

У новій колекції осінь-зима 20/21 Анастасія Іванова акцентує увагу на мінімалізмі, естетиці та витонченості. Дизайнерку виправдано називають "Королевою суконь". Вона переконана, що незалежно від пори року жінка повинна завжди виглядати елегантно і граціозно.

Колекція осінь-зима 20/21 від Анастасії Іванової

Колекція осінь-зима 20/21 від Анастасії Іванової

Колекція осінь-зима 20/21 від Анастасії Іванової

Крім того, білий колір здавна вважається аристократичним. Fashion-експертка рекомендує внести більше цього відтінку в повсякденне життя, але і не забувати про безпрограшний червоний колір.

Колекція осінь-зима 20/21 від Анастасії Іванової

Як поділилася дизайнерка, в новій колекції використані тільки натуральні тканини: шовк, тонка напіввовна, кашемір. Також присутні аксесуари з перлів - невеликі деталі у вигляді бретелей або контрастних поясів, які естетично завершують образ. Ще колекція доповнена капелюхами, поясами і взуттям.

Камерний fashion performance відвідали постійні клієнти та друзі бренду, а також багато українських celebrities, серед яких ведуча Соломія Вітвіцька, співачка Анна Добриднєва, дует Анна-Марія, ILLARIA, Тетяна Бойко та інші.

Гості fashion performance Анастасії Іванової

Гості fashion performance Анастасії Іванової

Гості fashion performance Анастасії Іванової

На початку 2019 року Анастасія Іванова стала мамою. Ця радісна подія не могла не відобразитися на її баченні та роботі.

"Я зростаю в багатьох сенсах. Авжеж, мої колекції ростуть разом зі мною, перетворюються і стають більш елегантними, - поділилася дизайнерка. - З появою доньки мій одяг не став функціональним: те, що дуже важливо для матусь, щоб було зручніше гуляти з дітьми. Якраз я б хотіла на своєму прикладі показати, що можна і з дитиною виглядати красиво, бути цілий день в сукні, головне - підібрати правильну довжину і фасон, щоб було зручно. Це приклад для дівчинки, дочки - вона дивиться на маму і буде вже рости з правильними жіночими орієнтирами. Тому я вже для своєї дочки створила дитячу колекцію. Мені хочеться самій бути для неї естетичним прикладом, щоб вона вчилася у мене. Найближчим часом я планую презентувати дитячу колекцію".

Анастасія Іванова з донькою

Також дизайнерка підтвердила думку багатьох стилістів про те, що тренди в одязі - продуманий і вигідний для брендів елемент маркетингу.

"Я - за усвідомлену моду! Саме від мене, як від дизайнерки, яка кожен сезон створює нову колекцію, це звучить, можливо, дивно, але я завжди створюю ті сукні, які жінці будуть служити багато сезонів, тому що вони елегантні і класичні, що дуже важливо. Я просто рекомендую розбавляти цей образ аксесуарами - це окуляри, капелюшки, які вже і додадуть тренду сучасності. Краса - вічна. Естетика - вічна", - розповіла Анастасія Іванова.

Анастасія Іванова

Багато жінок стали носити кросівки і кеди під усе, включаючи сукні. Дизайнерка дала пораду, коли не варто так робити.

"Я довго чинила опір цим трендам, але навіть я, така прихильниця естетики та елегантності, десь погодилася на цей компроміс. Що точно ні? Коктейльний і вечірній образ ніколи не доречний з кросівками. Якщо жінка відправляється на захід, дуже важливо бути відповідно одягненою. Кросівки, мокасини допустимі якраз в повсякденному образі: з сукнею довжиною міді, більш летючою. Це навіть красиво виглядає і зручно. Це той компроміс між жіночністю і зручністю, і альтернатива джинсам і кросівкам", - підсумувала дизайнерка.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, чому не варто гнатися за трендами і купувати так звані must have речі. Читайте про це думку стиліста Ліни Христофорової. Вона розповіла, як не стати жертвою моди і створити свій стиль.