За час вимушеної ізоляції через пандемію багато хто відкрив у собі нові таланти. Серед них і актор Ченнінг Татум - зірка фільму "Мачо і ботан" з користю провів карантин і написав дитячу книгу "The One and Only Sparkella" (Неповторна Спаркелла), яку присвятив своїй доньці Еверлі.

Шанувальники звикли бачити Ченнінга в образі брутального мачо, який підкорює серця жінок. Але тепер вони побачили його в зовсім несподіваному амплуа.
Голлівудський актор поділився новим кумедним фото зі своїми підписниками в Instagram. На знімку Татум зображений у костюмі казкової феї.
У підписі до фото Ченнінг розповів про свої творчі досягнення.
"Хлопці, не знаю як ви, але карантин для мене став дивним часом. У підсумку я випадково замкнувся в кімнаті моєї семирічної доньки. І знайшов свою внутрішню дитину. Ось що я створив для своєї маленької дівчинки" - повідав актор.
На знімку Ченнінг зображений в синіх спортивних штанах, білому фартусі з кольоровими розводами, з кумедними крильцями феї за спиною і в масці для сну з невеликою короною. Актор сидить в оточенні м'яких іграшок, тримає в руках власне творіння і, посміхаючись, дивиться на плюшевого єдинорога.

Таким чином Татум презентував свою першу дитячу казку, яку спочатку написав для донечки, але пізніше вирішив, що хоче показати її світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шкільні архіви Тіни Кароль "злили" в мережу

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров випроводив дітей 1 вересня до школи і зітхнув з полегшенням

Також Знай.ua писав, акторка Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем у школі

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще