На російському телеканалі ТНТ 13 вересня відбудеться прем'єра одного з наймасовіших і екстремальних шоу "Золото Геленджика", в ході якого запрошеним гостям належить поборотися за злиток золота. Щоб його роздобути, потрібно буде пройти смугу перешкод на час. Про це повідомили StarHit.

Читайте Знай в Google News!

Ведучими в телепередачі виступлять усіма відомий виконавець Тимур Родрігез, скандальний актор Іван Охлобистін і нещодавно розлучена Христина Асмус, яким для зйомок підібрали досить екстравагантні образи.

Охлобистін, який з 2014 року не приховує свою підтримку "ДНР", заявив, що робота з Асмус приносить йому одне задоволення. Раніше вони знімалися в комедійному серіалі "Інтерни".

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

"Я її люблю, чисто по-людськи, вона для мене дитина, як це було ще в "Інтернах". У мене це психічно закріпилося. Я буду відчувати за неї якусь відповідальність", - заявив він в інтерв'ю.

Також він додав, що Асмус показує себе з точки зору дуже працьовитої людини, і назвав її "простим російським дівчиськом з неблагополучного району", описавши хороше до нього ставлення з її боку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Адель скинула десятки кілограмів, вбралася в купальник, обмоталася прапором: на вулиці все повідкривали роти.

Як повідомляв "Знай.ua", "Маразм міцнішає", - Кіркоров приміряв фігуру Ріанни, вусата "Діва" підірвала мережу.

Знай.ua писав, "Зубна фея" Марічка Падалко розповіла про карантинне навчання у школах: "буде безконтактний хоровод"