Популярна телеведуча Алла Мазур вразила фанатів новою зачіскою, яка вважається дуже модною в цьому сезоні.

Стилісти відзначають, що боб каре - стрижка номер один сезону. Чому її вважають мало не ідеальною? Та тому, що вона підходить під Всі віку, форми обличчя і кольору волосся. Її можна назвати універсальною.

Головний плюс зачіски - може виглядати кожен раз нової. Все залежить від укладання і довжини волосся. А ще її можна носити як з чубчиком, так і без. Напевно, це і вирішила перевірити Алла Мазур.

До цього вона віддавала перевагу боб-каре з відкритим чолом, часто робила легкі локони, але зараз носить її з прямою густим чубчиком.

А ось на рахунок укладання, зірка Українських Новин не має чітких уподобань. Це можуть бути і рівні волосся, завиваються на кінцях всередину (ефект шапочки), високий обсяг, злегка недбалі локони або легкі хвилі, що створюють атмосферу грайливості.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Алла Мазур виглядає неперевершено, незважаючи на страшний діагноз. Вона розповіла про нього ще в листопаді минулого року.

Улюблениця мільйонів українців розкрила, що у неї діагностували рак.

Instagram @allamazurofficial

Однак знайомі сім'ї відзначають, що вона не відтягувала і вчасно звернулася до лікарів. Саме своєчасне лікування допомогло ведучій здолати рак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Знай.ua розповідали, що здолавши рак, Мазур попередила українців про неминучу небезпеку - "Накриє друга хвиля..."

Як повідомляв портал Знай.ua, син Алли Мазур став блондином, ведуча розповіла, як зважилася: "це пошук себе і внутрішній бунт"