Супермодель Клаудія Шифер стала широко відома в 90-х роках. Тоді вона стала однією з ікон стилю і неземної краси. 25 серпня їй виповнилося 50 років і важливу роль в її житті зіграли чоловіки.

Читайте Знай в Google News!

Вперше ефектну 17-річну блондинку на дискотеці в Дюсельдорфі побачив президент модельного агентства Мішель Леватон. 17-річну дівчину з Німеччини батьки зважилися відпустити в Париж і зовсім скоро вона потрапила на обкладинку ELLE.

Клаудія Шиффер для ELLE

Сама по собі Клаудія Шиффер зізнається, що заробила неймовірну славу не завдяки красивому обличчю. Вона старанно працювала, дотримувалася дисципліни і готова обмежувати себе у всьому на шляху до успіху.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"знаєте, я прийшла в цей бізнес з метою стати в ньому кращою, а не найвідомішою", - сказала колись Клаудія.

Модель досягла свого і навіть потрапила в" Книгу рекордів Гінесса " як рекордсменка за кількістю фотографій на обкладинках журналів. У 2015 році підрахували, що за плечима Клаудії більше тисячі обкладинок.

У 1988 році Шиффер стала Музою Карла Лагерфельда і обличчям найгучнішого французького fashion-бренду Chanel. Саме Карл зміг переконати Клаудію вперше вийти на подіум. До цього модель брала участь тільки в зйомках журналів і реклами.

Клаудія Шиффер, фото з вільних джерел

" у дефіле я стала брати участь тільки через Карла. Він не переставав просити мене про це і говорив: "Ходи так, як якщо б ти просто йшла по дорозі в школу, будь собою!"Хоча я ніколи не могла насолодитися показами так як, наприклад, Наомі Кемпбелл, я була занадто скромною", - розповідала в одному з інтерв'ю Клаудія Шиффер

Шиффер багато років була посланницею будинку Chanel, а також обличчям аромату Cristalle і годинникових колекцій Chanel.

"Клаудія пройшла довгий шлях у своїй кар'єрі, але жодного разу не поставила під сумнів свій високий професіоналізм, - заявив Лагерфельд в інтерв'ю журналістам після показу круїзної колекції Chanel в Лос-Анджелесі в 2007 році. - Клаудія була і залишається моєю улюбленою супермоделлю, музою, здатною краще за інших передати настрій моїх колекцій. Її кар'єра більше не присвячена завоюванню світу моди, вона присвятила себе сім'ї-коханому чоловікові і дітям, і від цього лише придбала грації, жіночності і нової сексуальності".

У 1993 році Клаудія завела роман з фокусником Девідом Копперфільдом. І навіть заявили світу про заручини. Однак цей союз розпався в 1999 році, так і не дійшовши до весілля.

У 2002 році Клаудія заміж за відомого голлівудського продюсера Меттью Вона. На момент одруження пара була разом 16 місяців. Вонн в той час був відомий як сценарист і продюсер - разом з Гаєм Річі він зробив культові чорні комедії "Карти, гроші, два стволи" і "великий куш".

Клаудія і Меттью досі щасливо одружені і виховують трьох дітей. При цьому зірка ретельно оберігає своє особисте життя.

Клаудія Шиффер з чоловіком і донькою, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, інтимне фото Кім Кардашьян з'явилося на фасаді хмарочоса.

Як повідомляв Знай. ua, 38-річна супермодель Водянова не збирається старіти і виглядає молодше дочки.

Також Знай. ua писав, що молодша зірка "клону" Джованна Антонеллі закохала в себе півсвіту.