Сенсаційна Українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала численних фанатів дійсно несподіваною новиною - спочатку красуня вирішила кардинально схуднути, а потім, як виявилося, стала учасницею шоу "Танці з зірками".

Так, артистка поділилася яскравим роликом, в якому зачитала незвичайний реп про жіночі груди. Таким чином Олена разом з українським брендом спідньої білизни вирішили запустити рух #happyTits, в якому допоможуть навчитися правильно підбирати бюстгальтери, щоб ті не завдавали дискомфорт, біль і занижену самооцінку. Виконавиця зазначила, що приблизно 80% жінок не вміють вибирати не тільки красиві, але зручні і відповідні бра.

ДИНІ, БАТОНИ І ДУЛЬКИ ⠀ Чула всякі назви жіночих грудей, всіх і не перечислиш. Деякі дівчата навіть імена їм дають 😁 ⠀ А ще постійно чую скарги на неякісну білизну, на брак доставлених ліфонів з інтернету, на те, що плечі болять, боки, жме в об’ємі, вилазять кісточки. Частково це через неякісні товари. Але в більшості через те, що ми насправді не вміємо підбирати собі бра. ⠀ Але досить скарг! Я навчилася це робити і готова допомогти знаннями всім бажаючим. Тому запускаю рух в підтримку щасливих грудей! #happyTits Я хочу, щоб ви прислухалися до мене та до свого тіла і віднині обирали тільки комфортну, якісну та красиву білизну!

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.