Відомий співак, володар звання Народного артиста Російської Федерації і автор хітів "Эскадрон", "Есаул" і "Закрой мои глаза" Олег Газманов на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що разом з дружиною перехворів коронавірусом.

Читайте Знай в Google News!

"Я знову в строю! У неділю постараюся зробити прямий домашній ефір. Якщо є питання-пишіть. Відповім в прямому ефірі", - додав він до опублікованого відео.

69-річний артист, за його ж словами, разом зі своєю дружиною Мариною Муравйовою переніс Китайський вірус. Перемога над недугою для Газманова далася лише в лікарні.

Зі своїми підписниками співак повідомив, що лікарі виявили у нього запалення легенів. Серед симптомів хвороби, була виявлена сильна слабкість і втрата нюху, а також висока температура.

Популярні новини зараз

Зима прийде передчасно: які регіони накриють перші снігопади

"При путіні миру не буде": всесвітньо відомий філософ поділився прогнозом для України

"Мертвець" несподівано ожив на операційному столі: хотіли вирізати серце

За опалення платитимемо менше: українці отримали добрі новини про комуналку перед холодами

Показати ще

За час хвороби він зумів скласти дві пісні і втратити у вазі 6,5 кілограм. Зараз Газманов з дружиною отримали негативні тести на COVID-19, але до сих пір відчуває швидку утоляемость і відчуває себе не дуже добре.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських обліпила себе Чорним, але і це не допомогло приховати живіт - "Легко здогадатися".

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Добринін після весілля з квітковою заговорив про егоїзм: "плює на інших"

Знай.ua писав, Седокова без комплексів задерла спідницю посеред вулиці:"Душа протестує". Так, цього разу співачка показала в соцмережі спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі, а в підписі до нього розповіла про життя в Америці.