Українська модель-трансгендер Карина Мінаєва стане учасницею проекту ″Супер Топ-модель по-українськи″, прем'єра якого відбудеться вже цієї осені. Це вже друга участь Карини в модельному реаліті на ″Новому каналі″. Перша відбулась шість років тому - модель-трансгендер моментально привернула увагу глядачів до своєї персони та особистої історії у першому сезоні ″Супермоделі по-українськи″.

Життя Карини Мінаєва після проекту суттєво змінилося - дівчина повірила в себе, вона знялась у польському фільмі, їй пропонують контракти модельні агенства. У Карини налагодилися стосунки з близькими.

Колись вона була хлопцем, а зараз доводить, що трансгендери теж варті уваги і можуть досягати успіху в різних сферах життя. І схоже, це їй чудово вдається.

Карина Мінаєва розповіла в інтерв'ю ″Новому каналу″ про те, чого їй вже вдалося досягти і що вона для цього робила.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Щоб стати успішною, потрібно насамперед розібратися в собі і навести лад у власній голові. Чим і зайнялася Мінаєва.

″З моменту моєї участі у проекті я дуже змінилася. Почала вивчати психологію, працювати з психологом. Навіть їздила на тренінги у Карпати, жила там далеко від цивілізації два тижні. Завдяки цьому вдалося переосмислити багато життєвих моментів″, – розповіла Карина.

У 2015 році дівчина зіграла головну роль у польському фільмі ″Новий світ″.

″В ефірі однієї з програм мене побачив польський режисер. Зателефонував і запропонував знятися в кіно. Щоб провести проби, вони з оператором навіть спеціально прилетіли в Україну. Роль була вдалою, після неї мене продовжили запрошувати на зйомки у фільмах″, - каже Мінаєва.

Карина знялась у кліпі української співачки Michelle Andrade про людей з особливостями ″ Proud″.

″Головний посил відео в тому, що підтримка рідних дуже важлива. Ми всі різні, але ми всі рівні. Кожен має право бути собою і не боятися нікого й нічого″, - стверджує модель-трансгендер.

Одднак і модельну сферу Карина не закинула, хоча приділяла їй не так багато часу, як іншим аспектам свого життя.

″В Україні я працювала моделлю, але не підписувала контракти з модельними агентствами. Зараз для мене моделінг – це хобі. Мене часто запрошували на покази і зйомки, але на кастинги ніколи не ходила. Запрошують – з радістю погоджуюся. Словом, я – freelance-модель″, – каже учасниця модельного реаліті Нового каналу.

Карина спробувала себе в beauty-індустрії та фотографії, так би мовити, по той бік барикад – вона створює стильні образи і фотографує їх.

″Мене завжди тягнуло в beauty-індустрію. Я вчилася на стиліста-перукаря, працювала перукарем і візажистом, проводила різні майстер-класи, вивчала колористику, – каже Карина. – Останній рік розвиваюся як професійний фотограф. Ходила у фотошколу, хочу зробити свою фотовиставку″.

Попри все Карина здобула медичну освіту - на цьому наполягли батьки.

″Найбільше в школі я ненавиділа хімію і біологію. Але так склалося, що мені довелося все це вивчати – мікробіологію, біохімію, гістологію та інше, – говорить Мінаєва. – Я місяць пропрацювала в дитячій лікарні в лабораторії – брала кров з пальця, робила мазки, рахувала клітини крові, заповнювала бланки... Але все-таки переконалася, що це не моє, і покинула медицину″.

Та, напевне, головним звершенням для Карини стало те, що вона завершила трансгендерний перехід.

″Я пройшла весь трансгендерний перехід, зробила головну операцію зі зміни статі. Все минуло без ускладнень, цілковито здорова. У паспорті – офіційно Карина, змінила всі документи, – додала модель-трансгендер″.