Адвокат актора Михайла Єфремова Ельман Пашаєв заявив у суді, що знаменитість не перебувала за кермом свого автомобіля, коли було скоєно смертельну дорожньо-транспортну пригоду в Москві.

Читайте Знай в Google News!

Під час засідання у справі про ДТП, Ельман зачитав свідчення свідка Олександра Кобеца, який стверджує, що першим опинився біля машини Єфремова і бачив, що за кермом автомобіля Jeep знаходився молодий чоловік з темним волоссям. За його словами, в машині знаходилося двоє людей і у відповідь на пропозицію про допомогу була почута нецензурна лайка.

Михайло Єфремов, скріншот з відео

Свідчення Олександра Кобеца не будуть долучені за рішенням суду, проте особистий допит з ним буде проведений. І в ході допиту виявилося, що свідок до ДТП випив півтора літра пива разом з товаришем.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Здаватися. я його десь бачив, а, може, просто схожий на когось",-повідомляє Кобець і доповнив, що за кермом перебував 35-річний темноволосий чоловік, який був у темній жилетці.

Михайло Єфремов продовжує перебувати під домашнім арештом. Суд над ним почався 30 Липня, актор свою провину не визнає, так як не пам'ятає обставин аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ізраїльська дружина Макаревича заради нього кинула батьківщину і вирушила в російську глибинку.

Як повідомляв "Знай.ua", Королева на "бухлобусі" увірвалася до курей - ось це голосище: "Берете в ручечку самогоночку..."

Знай.ua писав, що Регіна Тодоренко опинилася в обіймах бородатого красеня: "Продиху не дає"