Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті-красуня як і раніше відвідує репетиції "жіночого кварталу", бере участь в різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно Віра виставила жіночний кадр, позуючи на панорамному даху однієї з будівель з розкішному довгому платті жовтого кольору, поки за фортепіано грав популярний піаніст Євген Хмара. Так, артистка не тільки блиснула стрункою фігурою, а й показала українцям справжній Лос-Анджелес посеред Києва.

Які все ж таки ми маємо краєвиди;) Український LA💛 за фортепіано @evgenykhmara 🙌

Фолловери залишилися в захваті: "Неперевершена!!..🔥🔥🔥👏👏😇🙏", "Вєра, шикардос!!!! 👌 👌 👌 ", "Яка ж Ви прекрасна!", "Неймовірна Віра❤️"," Приголомшлива Віра❤️❤️❤️❤️", "Неймовірнаа😻 😻 ✨".

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Показати ще