Сенсаційна Українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала численних фанатів дійсно несподіваною новиною - спочатку красуня вирішила кардинально схуднути, а потім, як виявилося, стала учасницею шоу "Танці з зірками".

Так, артистка згадала шкільні роки перед 1 вересня, коли батьки купили Олені новенький модний рюкзак. Тоді маленька школярка всіляко раділа обновці, проте старшокласнику на ім'я Льова, у якого був такий самий, це не сподобалося. Хлопець всіляко намагався зіпсувати рюкзак красуні, проте зараз виконавиця не сумує з цього приводу. Хуліган дав їй важливий урок - головне, що всередині, а не зовні. Зараз же Alyona Alyona підтримує благодійний проект, який допоможе малозабезпеченим сім'ям та сиротам зібрати в школу з усім необхідним кожну дитину.

ОТ ЦЕЙ ЛЬОВА😏 ⠀ Вже починаються збори в школу діток, а отже час пригадати і свою шкільну історію. ⠀ Колись мої батьки купили мені в школу новий, модний рюкзак. Я тоді так раділа, що буду ходити в школі крута та модна. Але за іронією долі такий самий рюкзак виявився у старшокласника Льови. Йому це ой як не сподобалось і він усіляко намагався спотворити мій рюкзак. Відривав нашивки, смикав за шлейки та намагався зробити так аби мій виглядав гірше. Та одного тоді Льова не розумів. Справа була не в тому, як щось виглядає ззовні, а справа в тому, що всередині. Все так само як і в житті ☝🏼 Цікаво, як там зараз Льова?) ⠀ Але, нажаль, не всі дітки спроможні йти до школи з рюкзаками та ще і новими та далеко не всі спроможні мати необхідне шкільне приладдя. Тому я радо підтримую ініціативу, щоб допомогти дітям йти до школи сповненими впевненості та із заповненими рюкзаками. Я вірю в те, що добро завжди повертається добром❤️ ⠀

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще
Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.