Учасниця конкурсу краси" Міс Сочі " Елеонора Кондратюк стала жертвою нав'язливого шанувальника. Її обличчя облили пекучою кислотою. У неї була 4 ступінь опіку, несумісна з життям. Дівчина пережила 200 операцій і після цього ще 19 років пішло на відновлення.

Читайте Знай в Google News!

Елеонора вижила, змогла відновиться і написала про це книгу "Елеонора. Я вибираю життя".

У 1998 році Кондратюк брала участь у конкурсі краси "Міс Сочі". Дівчина посіла третє місце і отримала приз глядацьких симпатій і титул "Міс Чарівність".

Елеонора Кондратюк на "Міс Сочі", фото fishki.net

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

конкурс "Міс Сочі" 1998, фото fishki.net

Через рік з нею сталася трагедія, яка розділила життя на "до" і "після". 2 вересня Елеонора з подругою збиралася на пляж.

"мій шлях пролягав через територію школи, в якій ми стільки років навчалися. І коли я вже проходила повз неї, мені зустрілися дві маленькі, дуже милі дівчинки. Очевидно, першокласниці, ошатно одягнені, з білими бантиками. Я помітила, що, перемовляючись, дивляться вони чомусь не перед собою і навіть не на мене, а прямо мені за спину. Останнє, що я побачила, - чисте, яскраво-синє, неймовірно красиве небо. І все! Я повернулася назад, але, крім щільного, чомусь коричневого кольору, нічого не побачила", - поділилася дівчина.

Коли дівчина проходила біля школи, до неї ззаду підбігли двоє чоловіків, різко схопили за волосся і облили кислотою з маслом. Кислота обпекла очі, дихальні шляхи, обличчя, шию і плечі.

" це була ні на що не схожа болісна, ніколи раніше не відчувається мною, нестерпна, роз'їдає, пекучий біль! З кожною секундою вона ставала все сильніше і сильніше, все глибше встромляючись в тіло. Перебуваючи в стані шоку, я чомусь побігла, не бачачи куди, і з усього розмаху врізалася в якусь бетонну шорстку стіну. Цей удар трохи повернув мене до тями. Намацуючи край цієї стіни, я спробувала проморгаться, і, хоча бачила вже мутно, але дорогу розгледіла. Машинально побігла в школу", - пише Елеонора.

У школі дівчину зустріли вчителі, а потім прибігла медсестра і вколола Елеонорі знеболююче.

Елеонора Кондратюк, фото fishki.net

Це могла бути тільки одна людина, яка її переслідувала вже довгий час – Рубен Григорян. Він під'їхав на машині до красуні на вулиці. Чоловік запропонував познайомитися, але вона відмовила йому. Потім шанувальник намагався її задобрювати і перейшов до погроз.

Григорян найняв двох абхазьких кримінальників за тисячу доларів. Він керував підготовкою по телефону з Ярославля. Просив називати його по телефону тільки Ігорем, а фраза "облити кислотою" звучала як "Привезти мандарини".

Рубен Григорян, фото fishki.net

Виконавці злочину зникли в Абхазії, а Григорян поїхав до Карелії. Його знайшли в 2000 році по довгому шраму і протезу замість ока. Злочинець отримав 11 років позбавлення волі, його посібники – по 6 і 7. Одного з виконавців нападу вбили ще до того, як справа дійшла до суду, другий помер у в'язниці. Григорян вже вийшов на свободу.

Для Елеонори ж той трагічний день перевернув все життя. Дівчина повністю осліпла, їй була потрібна операція з пересадки рогівки. І тільки за допомогою трансплантата вона може трохи бачити правим оком.

Елеонора Кондратюк сьогодні, фото fishki.net

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у російському місті Чита пройшли похорони 24-річної фіналістки регіонального конкурсу краси Тетяни Дербіної.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві аферистка в масці наживається на онкохворих дітях.

Також портал Знай.иа писав, що на Закарпатті в ДТП загинула юна красуня.