Цього тижня ведуча програми "Ревізор" (Новий канал) Юлія Панова ревізувала новий і сучасний ресторан "Мяо", що у Дніпрі. До речі, дівчина дуже любить азійську кухню, тому під час дегустації вона ретельно смакувала кожну страву. Чи сподобалась Юлі їжа та умови її приготування?

"Місцеві жителі, а особливо молодь, просто в захваті від інтер’єру та цікавих смаків страв у "Мяо", – розповідає дівчина. – Весь персонал – це молоді та активні люди. Мені подобається їхній запал та прагнення створювати щось нове та неординарне в Дніпрі. Та є певні порушення, про які відвідувачі мають знати".

Ревізор Юлія Панкова, кадр з відео

В холодильнику було порушено товарне сусідство, стікери відсутні. На полицях лежали не першої свіжості продукти.

"Кухарі готують їстівних комах, – розповідає Юля. – Я скуштувала цвіркуна. Він був смачним та хрустким. Але сертифікатів на продукцію мені не показали. Тому не можу бути впевненою у якості екзотичних продуктів".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

А ще ведуча продегустувала лапшу по-тайськи.

"Відмічу, що офіціант добре знався на меню, – каже Юля. – Також запитав мене про алергічні реакції на арахіс, перець та кінзу. В Мяо турбуються про відвідувачів. До речі, страва була надзвичайно смачною".

Гарний інтер’єр та екзотичні блюда не врятували Мяо від фіаско на кухні. "Ревізор" не залишив свою табличку в ресторані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Ревізор" Юлія Панкова виявила приховані камери в українських хостелах.

Також Юлія Панкова провела ревізію в одному з ресторанів Запоріжжя і виявила не найприємніші знахідки.

Крім того, Панкова мало не обімліла від перевірки дитячого кафе у Запоріжжі. Коли Юлія зайшла в приміщення кухні, кухар одразу втік.