Восени на каналі СТБ телеглядачі вперше побачать чоловічу боротьбу за серце красуні - української актриси театру і кіно, зірки серіалу "Кріпосна" Ксенії Мішиної. Десять сезонів на екрани виходило романтичне реаліті "Холостяк", і ось прийшов час "Холостячки" - української адаптації відомого успішного формату The Bachelorette компанії WarnerBros.

Знай.uа вдалося потрапити на зйомку одного з побачень Ксенії з учасниками. Його незвичайність в тому, що журналісти, як на стандартній пресконференції, могли задавати питання чоловікам і Холостячці, дізнатися про те, що ж відчувають вони, які емоції, і на що готові заради перемоги. Розкривати імена учасників до старту проєкту ми не можемо, але трохи розповімо про те, що ж буде відбуватися в новому реаліті.

Ксенія Мішина, фото: СТБ

Любов або піар

Першими в зал INVERIA flow space, де проходила зустріч, зайшли чоловіки-учасники. За ними слідом прийшла Ксенія Мішина. Струнка, схвильована, в стильному топі, елегантних брюках, на шпильках. Кожен чоловік дивився на неї палаючими очима, кожен намагався якимось чином звернути її увагу на себе. Як і в "Холостяку", в цьому реаліті учасникам доведеться поборотися за серце "Холостячки". Це і романтичні або екстремальні побачення, це і подарунки, і відверті зізнання, і, безумовно, знайомство з сином Ксенії - Платоном.

На зустрічі не обійшлося без гострих питань. Зокрема, про те, чи прийшли чоловіки на проєкт за Ксенією або за піаром? Серед учасників будуть як відомі особистості, так і ті, хто ніколи не був пов'язаний з телебаченням і публічністю.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Ксенія Мішина, фото: СТБ

У Холостячки свій погляд на цю проблему: "Якщо навіть чоловіки спочатку прийшли, щоб якісь рейтинги собі створити, я не виключаю моменту, що це може теж перерости в певні почуття. І, прийшовши за одним, він може винести зовсім інше. І цей момент мене абсолютно не бентежить".

Вона впевнена, що якраз в цьому весь кайф реаліті - все відбувається так, як в житті. Буває, люди не відразу закохуються один в одного, і потрібен час, щоб усвідомити, що ж ти відчуваєш по відношенню до іншої людини.

Інтим на проєкті

Згадуючи минулі сезони "Холостяка", без інтимних моментів не обходиться, включаючи секс між героєм і учасницею. Зйомки проєкту тривають три місяці. Тому чоловікам довелося відповісти, чи готові вони терпіти стільки часу без сексу і зберігати вірність героїні. Не всі змогли дати однозначну відповідь на це питання. Це трохи збентежило Ксенію.

Ксенія Мішина, фото: СТБ

Скандали та інтриги

Не всі учасники зможуть контролювати свої емоції. Це жінки можуть виплакатися в подушку, а чоловікам простіше дати у пику супернику, ніж стерпіти образу або програш. Ксенія зізналася, що конфлікти будуть на проєкті, і жорсткі. І їй доведеться втручатися і карати забіяк.

Крім того, хлопці повідомили, що в будинку, де живуть всі учасники, є боксерська груша, на яку можна виплеснути весь свій гнів.

Метелики в животі

Ксенія Мішина зізналася, що від спілкування з кимось із учасників у неї вже "пурхали" метелики в животі, і не один раз.

"Є фаворити у мене, і їх кілька. Кожен раз чоловік розкривається з нового боку, і іноді, йдучи на побачення, я про себе думаю, щось все-таки не те, і тут раптом таке неймовірне побачення трапляється, і чоловік так розкривається переді мною, показує себе з такого боку, що я просто зачарована. І у мене з'являється новий фаворит. Це нестабільно поки", - поділилася Холостячка.

Старт зйомок реаліті "Холостячка", фото: СТБ

Як відомо, закоханість окрилює, тому найбільш творчі чоловіки вже присвятили Ксенії вірші і написали для неї пісні.

Мішина не заперечує, що і сама не раз домагалася уваги чоловіка.

"В житті таке бувало. Я досить ініціативна людина. Не бачу в цьому нічого поганого. Я не раз говорила перша чоловікові, що я його кохаю. Я не раз проявляла ініціативу і намагалася якось більш зблизитися. По відношенню до чоловіків я також проявляю ініціативу, намагаюся їх підтримати, і ми на рівних існуємо", - зазначила актриса.

Нагадаємо, що на церемонії героїня вручатиме учасникам красиві тематичні бутоньєрки, а не троянди, як Холостяки.

Бутоньєрки від Холостячки

Ведучим проєкту залишається Григорій Решетник. Він упевнений, що завдяки новому реаліті в українських жінок повернеться віра в справжніх чоловіків.

"Всі учасники дуже успішні і скромні. Часто так трапляється, що ти досяг успіху в кар'єрі, а в особистому житті не виходить. Проєкт покаже, що чоловіки також можуть боротися за кохання, у них теж є переживання і невпевненість. Але на противагу цьому у них є стрижень, і вони йдуть завжди до кінця", - зазначив Григорій.

Григорій Решетник, фото: СТБ

Один з учасників реаліті "Холостячка"

Старт зйомок реаліті "Холостячка", фото: СТБ

Старт зйомок реаліті "Холостячка", фото: СТБ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні стартували зйомки нового реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною.

Також Знай.uа писав, які осінні прем'єри ток-шоу готує для телеглядачів канал СТБ.

Крім того, раніше Ксенія Мішина відверто розповіла про свою мрію.