Один із засновників російського колективу Hard Bass School Валь Толетов прийняв рішення подати до суду за плагіат на популярну групу Little Big. До слова, розмір позову склав 12 мільйонів рублів (4,45 млн грн.).

Читайте Знай в Google News!

Так, в інтерв'ю для YouTube-каналу "Здесь настоящие люди" творець популярного в 2010-х хіта "Раз-раз-раз, це Хардбас" заявив, що виконавці запозичили відразу в декількох піснях написані ним басові партії.

Little Big, фото з Instagram

На думку музиканта, в хітах Little Big Pop on the top і "слем" повторюються елементи композицій Толетова. "У музиці зрізаний бас, читка, флоу, кількість ударів в хвилину. Все ідентично нашому... Можливо, якісь незначні зміни були додані, але цей бас був синтезований нами".

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Показати ще

Крім того, музикант стверджує, що саме Hard Bass School придумала танцювальні флешмоби і популяризувала образ гопника задовго до Little Big.

Згідно з підрахунками Толетова, збиток від використання фрагментів авторського твору склав 12 мільйонів рублів. Однак фанати визнали дану заяву чорним піаром і бажанням Толетова нагадати про себе за допомогою скандалу з успішним гуртом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Дмитро Нагієв 8 років ховав позашлюбну доньку: що відомо про малятко і її матір.

Як повідомляв Знай.uа, Лорак, Кіркоров, Харламов і Little Big дико запалили на "карантинній" вечірці, на зло всій Росії - "А я і не знав...".

Знай.uа писав, у Жириновського вселилася Faradenza і ошалілий політик виконав ритуальні танці під Little Big.