Дар'я Квіткова є переможницею 9 сезону шоу "Холостяк", який транслюється на телеканалі"СТБ". Вона зуміла завоювати серце теле - і радіоведучого, а також колишнього головного редактора чоловічого журналу XXL Микити Добриніна. Їх пара є однією з небагатьох, які зуміли зберегтися після проекту.

Читайте Знай в Google News!

Вони зареєстрували свій шлюб в травні і 12 серпня провели урочисту церемонію одруження.

Дуже активно веде свій аккаунт в Instagram, зараз її профіль налічує більше мільйона передплатників. Вона опублікувала досить сміливу фотографію, на якій постає напівоголена, однією рукою прикриваючи груди, а іншою — держав себе за голову.

Популярні новини зараз

Чи можуть мобілізувати у чужому місті: як уникнути непорозумінь з ТЦК

Погода у листопаді: українцям варто ретельно готуватися до зими

Що не можна робити, якщо вас зупинили ТЦК: інструкції від юриста

211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"

Показати ще

Підписала вона фото словами: "Рівень засмаги на 200 зі ста. Чоловік бачить найкрасивіше". "Даш, блін, ну навіщо така красива?!", "Ваууу, клас, ви прекрасні", "яка фотка", — прокоментували публікацію шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за автобіографічною книгою загиблого Кузьми Скрябіна знімуть фільм: хто виконає головну роль. За своє життя Андрій встиг написати і опублікувати кілька повістей, одна з них вже наступного року транслюватиметься на великих екранах.

Як повідомляв "Знай.ua", героя бойовиків Ван Дамма засікли на вулицях Києва-дізналися навіть у гримі. Робота над картиною вже почалася, і закінчиться восени. Незважаючи на те, що велика частина зйомок пройде. У Києві, за сюжетом, українська столиця стане таким собі французьким містечком.

Знай.ua писав , "Частина мого серця померла", - Тіна Кароль відверто заговорила про життя після смерті чоловіка.