Лідер групи Thirty Seconds to Mars і актор Джаред Лето підтримав білорусів, які вийшли на протести через незгоду з недемократичними виборами президента, які відбулися 9 серпня.

Читайте Знай в Google News!

Свою підтримку знаменитість висловив на особистій сторінці в Instagram. "Ми з тобою, Білорусь!",- підписав знімок з прапором Білорусі співак.

Скріншот: instagram.com/jaredleto

Підтримав протестувальників у Білорусі й американський актор і активіст Марк Руффало, який здобув масову популярність після ролі Халка у фільмах за коміксами Marvel. Відповідні дописи з'явилися в Twitter знаменитості.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Геть авторитарних диктаторів по всьому світу" У тому числі тут, у США. Наші протести - це сестринські протести проти антинаукових, антидемократичних авторитарних, слабких "сильних людей".- написав Руффало в "Твіттері".

Скріншот: twitter.com/MarkRuffalo

9 серпня за даними офіційного екзитполу, перемогу на президентських виборах у Білорусі здобув Олександр Лукашенко, який керує державою вже 26 років. Однак опозиційні екзитполи вказують, що з величезним відривом виграла його опонентка Світлана Тихановська. Згодом у відповідь на результати виборів у Білорусі почалися масові протести.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського: "Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"