В Інтернеті з'явилося відео, на якому співачка Глюкоза (Наталія Іонова) спілкується з представниками української прикордонної служби. У розмові вона заявила, що Крим – український. Російські користувачі масово засудили співачку за її позицію. Зараз Наталія Іонова вирішила порозумітися з користувачами. Вона зробила заяву про ситуацію з прикордонниками.

Виконавиця розповіла, що у неї раніше була тимчасова заборона на відвідування території України. Зараз він закінчився, тому артистка вирішила спробувати приїхати в країну, щоб зустрітися з друзями і попрацювати над новим альбомом. Однак, за словами глюкози, проти неї провели "справжню спецоперацію". Іонова розповіла, що її протримали на допиті близько 3 годин і тиснули, як ніби вона терористка.

Також Іонова зазначила, що з нею розмовляли українською мовою, хоча вона неодноразово заявляла про те, що її не розуміє. Також її постійно запитували про приналежність Криму. "Їм потрібно було, щоб в моїй промові прозвучало це словосполучення, а далі все було зроблено так як їм зручно", сказала Наталія Іонова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також ми писали, що Світлана Лобода здивувала фанатів новою зовнішністю.