Мікеле Морроне-відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію в своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Мікеле виклав в мережу спекотне чорно-біле фото, на якому позує, на якому позує на набережній при повному параді. На ньому білий костюм з чорною жилеткою і білосніжною сорочкою. Свій образ зірковий красень доповнив стильними сонцезахисними окулярами, а в руках він тримає чашечку кави. У підписі до кадру Морроне написав: "котра година?". Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Популярні новини зараз

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.