Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, артистка вирішила розповісти аудиторії, як ставиться до порівнянь з іншими зірками шоу-бізнесу, зізнавшись, що після перемоги на "Новій хвилі" красуню називали Леді Гагою, у Великобританії дівчину охрестили "правильною Емі Уайнхаус", у Вірменії - "молодою Шер", в США - Уїтні Х'юстон і Мерайєю Кері. У дитинстві Джамалу ображали такі порівняння, але зараз артітстка не переживає з цього приводу.

"Ти як..."або" ти схожа на...” ⠀ Порівняння-це комплімент чи покарання? За мій невеликий творчий і життєвий шлях я стільки разів чула ,що на когось схожа (тут і про зовнішність, і про музичну подібність, і просто шарм) Наприклад, після перемоги на "Новій хвилі" мене порівнювали з Lady Gaga😱 Британський журнал AGI назвав мене "правильною Amy Winehouse" 🌼🤦🏽♀️ В Польщі писали, що я "українська Jessie Ware" 😘 Зустрічала вірменські газети, де мене називали молодою Шер 🤪 А в Америці мене порівнювали з Mariah Carey і Whitney Houston 💔 Мішель Легран при зустрічі назвав мене молодою Барбарою Стрейзанд🌺👀 Все це я до чого? До того, що зовсім маленькою мене це прям дратувало. Я навіть пісню написала на знак протесту 😂 😂 😂 " it's me Jamala” А зараз ось так дивлюся на всю цю географію і неймовірні типажі і думаю. Ну, по-перше, коли люди порівнюють, вони виявляють свою перевагу, говорять про свій смак. Це схоже на те, як ти вибираєш подарунок другу і підсвідомо купуєш йому те, що хотілося б мати самому! А по-друге, нічого собі компот виходить!!! 😂 😂 😂 А Вас зачіпає, коли вам кажуть, що ви на когось схожі? Слухайте, в результаті ми всі в цьому світі one and only! Так що не партеся! 😘

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.