Відомий канадський кулінар, який вже багато років як проживає в Україні і розвиває тут свій бізнес, Ектор Хіменес-Браво часто ділиться з шанувальниками в Instagram яскравими моментами з життя. А нещодавно він написав трепетний пост про свою любов до України, і додав до нього кілька фотографій з особистого архіву.

"У 2006 році я вперше приїхав в Україну (дивіться друге фото в каруселі). І так сталося, що саме ця країна вкрала моє серце назавжди. Тоді я просто подорожував, але закохався з першого погляду. Я розгледів в українцях справжню душу, щирі емоції, почуття людей, які не соромляться їх проявляти. У 2009 році я повернувся сюди знову, щоб почати все спочатку. Тоді ніхто з моїх друзів і знайомих мене не розумів покинути кар'єру в Канаді та Азії, щоб відкривати відразу два 5* готелі в Києві. А далі мене закрутило у вир подій: МастерШеф, Ресторани, кондитерська. І я зрозумів, що саме тут я на своєму місці. Культура, традиції, щирість, іноді зайва емоційність українців – полонили мене.

Читайте Знай в Google News!

Тепер я величезну сім'ю, яка складається з мільйона людей. Саме у вас я розгледів ту первинність українського народу. Я люблю кожного з вас. Ви - моя українська родина, частинка моєї душі. Ви надихаєте мене робити ще більше і радувати вас новими проектами та ідеями! Спасибі кожному за те, що Ви зі мною! Гортайте карусель, я підготував для вас багато цікавого", - написав Ектор і присвятив цей пост своєму першому мільйону передплатників в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Нагадаємо, як зробити найпростіший та найсмачніший рецепт з курки і пасти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смаженого рису з куркою.

Також "Знай.ua" писав, хто не зміг вразити суддів у 15 випуску "МастерШеф. Професіонали-2".