Сенсаційна Українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів, розповівши численним фанатам детальніше про свою творчість, а точніше, з чого все починалося і хто допоміг красуні втілити мрії в реальність. Так, артистка познайомила українців ближче зі своєю "другою сім'єю", - командою, з якою за кілька років вони стали не просто друзями.

Олена представила аудиторії саунд-продюсера, свого менеджера Івана Клименка, якого описує як "простого хлопця з Троєщини". Друзі познайомилися на одному з рідкісних виступів виконавиці, обмінялися думками і планами про музику в Україні, Іван допоміг красуні бути почутою, разом у них з'явилися перші відео, які принесли популярність зірці - "Рибки", "Голови".

Тож як все починалося? ⠀ Хочу трохи всім вам, хто зі мною не так давно, розповісти про свою команду. Бо за пару років ми вже стали не просто друзями, а однією великою сім‘єю. ⠀ Отже, колись на одному зі своїх рідких виступів, я познайомилася з @vanek.klimenko - простий хлопець з Троєщини з наполеонівськими планами на музику в Україні. Ми почали товаришувати, показували одне одному і свою творчість, і знахідки цікаві, обмінювалися грандіозними цілями та ідеями - що ж його з тим репом робити, щоб його почули всі. ⠀ Іван відкрив для мене багатьох столичних бітмейкерів, світ створення музики, мій музичний смак став вдосконалюватися і я почала експериментувати з текстами та мелодіями (так народилися Голови, Відчиняй, Залишаю свій дім). ⠀ @vanek.klimenko в музичній сфері давно, має багато знайомих творців і саме через свої соц мережі почав шукати тих, хто за ідею буде готовий допомагати нам робити реп почутим в Україні. І такі люди знайшлися. Так у світ вийшли відео Рибки, Рибки 2, Голови. ⠀ @vanek.klimenko пройнявся моїм бажанням змінювати світ і допомагати людям, показав мені як це можна робити через музику та через свої соц мережі. Так з’явилися Булінг, Якби я була не я. ⠀ Іван з першого дня знайомства став для мене духовним наставником та другом перш за все, бо змінюючи світ ти змінюєшся сам, тому його приклад відмови від багатьох шкідливих речей та думок в житті надихнув мене дивитися та ставитися до себе та до людей інакше. ⠀ А ще @vanek.klimenko покликав мене на collab club, де я познайомилася з @alinapash і так на світ з’явився Падло. ⠀ Зараз моя команда - це один великий діючий організм, в якому я - «серце». А @vanek.klimenko - це «мозок» і генератор ідей. Він являється і музичним продюсером і менеджером alyona alyona. Зараз ми разом працюємо над створенням лейблу🔥 ⠀ Я розповім вам обов’язково і про інших. А зараз хочу всім побажати мати таких справжніх та надійних друзів, які з вами і з хейту поржуть, і добру справу зроблять, і просто підтримають як би там не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.