Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Нещодавно вся дружна сім'я вирушила на відпочинок у Мармарис, Туреччина, звідки сама артистка виклала кілька спокусливих селфі в бікіні, позуючи без краплі макіяжу і захоплюючи натуральною красою. Так, Джамала зазначила, що хоч її метою був релакс, виконавиця не забула про численних шанувальників і готує для них кілька сюрпризів: несподіваний дует, повноцінний альбом і навіть квитковий концерт.

Хочеш розсмішити Бога? Розкажи йому про свої плани! Ну, що ж, я спробую 😂😂😂 Думаєте, я тут відпочиваю, дектретничаю? А ось і ні! Багато планів і новин чекають на вас, мої друзі! По-перше, найближчим часом планую ще один дуже несподіваний дует. По-друге, восени, дай Бог, якщо в нашому житті нічого не зміниться, вийде альбом. А третє, нарешті, НОРМАЛЬНИЙ КВИТКОВИЙ концерт (скоро анонс, слідкуйте!) Дякую, що ви зі мною і з альбомами, і з нетфліксом, і в інст, і в мовчанні, і в карантин, і в декреті 😂 ⠀ У всі часи 🙏🏽 ⠀ Ваша Джа ❤️

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.иа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.