Як і очікувалося, Квартал 95 приступив до зйомок одного з найбільш очікуваних проєктів року - другого сезону серіалу "Папік", в якому головні ролі зіграли Станіслав Боклан і Дар'я Петрожицька.

Зйомки стартували під Одесою.

Станіслав Боклан і Дар'я Петрожицька, фото: Квартал 95

"У минулому році ми непогано попрацювали, і прямим наслідком тієї роботи є другий сезон. Я дуже сподіваюся, навіть не так, я впевнений, що це буде так само чудово, навіть трошки краще", – поділився режисер Андрій Яковлєв під час традиційного розбиття тарілки після першого відзнятого кадру.

Андрій Яковлєв, фото: Квартал 95

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

За сюжетом другого сезону Дід вийде з в'язниці і буде намагатися заново влаштувати своє життя, але не все у нього буде виходити. Тим часом, сосунки Лізи і Ельдара також піддаються випробуванням. Звичайно, і Папік, і Ліза будуть продовжувати підтримувати стосунки і допомагати один одному в різних життєвих ситуаціях.

"Відмовитися від роботи з таким режисером і з такою командою було б дуже нерозумно, тому я із задоволенням знову погодився на цей проєкт. Я чекав, що автори знову напишуть чудовий сценарій, і в цьому я не помилився. Поки ще рано, звичайно, загадувати, але мені дуже хочеться, щоб другий сезон вийшов ще крутіше, ніж перший", – розповідає народний артист України Стас Боклан.

"Не буду приховувати, я, як і багато хто, дуже чекала продовження цієї історії. Але режисер Андрій Яковлєв навіть нам, акторам, теж не розкриває всієї інтриги другого сезону. Поки можу розповісти, що в продовженні глядачі побачать сім'ю моєї героїні і нарешті дізнаються, чому вона стала такою", – зізнається актриса Дар'я Петрожицька.

Стас Боклан в ролі Діда

Крім вже улюблених героїв у виконанні Стаса Боклана, Дар'ї Петрожицької і Ельдара Кабірова, у другому сезоні серіалу також зіграють Анна Кошмал, Дмитро Суржиков, Олексій Тритенко та інші. Зйомки серіалу пройдуть у кількох українських містах і займуть кілька місяців.

Нагадаємо, показ першого сезону ліричної комедії з успіхом пройшов на "1+1" у грудні 2019 року і став кращим серіалом року на українському телебаченні (за підсумками телеперегляду рейтинг - 6.5%, частка - 22.9%).

Раніше повідомлялося, що Дар'я Петрожицька стане новою учасницею "Танців з зірками".

Також Знай.uа писав, що Дар'я Петрожицька знайшла кохання на зйомках серіалу "Папік". Актриса познайомилася з молодою людиною в процесі зйомок. І ця зустріч змінила багато що.

Також повідомлялося, що незабаром глядачі побачать три прем'єри від студії Квартал 95: продовження комедії "Папік", новий проєкт "Дикі" і комедію "100 тисяч хвилин разом".